Déjà Vu

Er staat weer een kneiter van een muziekspektakel voor je klaar! Déjà Vu is een band met een brede muzikale focus: Van rock tot pop met daarnaast uitstapjes naar blues, jazz en funk.

Letterlijk vertaald betekent de naam ‘eerder gezien’. De band Déjà Vu trekt deze vertaling wat breder en roept bij al haar nummers een ‘Oh ja’-gevoel op. Het zijn nummers door alle jaren heen; Ga uit je dak bij Play That Funky Music en Can’t Hurry Love. Laat je meeslepen door de blues verhalen van Beth Hart en Bonnie Raitt en laat je verrassen door pareltjes uit het repertoire van Marillion en Fleetwood Mac.

Ook artiesten van eigen bodem zijn natuurlijk vertegenwoordigd; bekende liedjes van Ilse de Lange, Anouk en Waylon worden met veel enthousiasme gebracht.

Deze avond ben je niet vroeg thuis!

Ook leuk voor jou

Senja Sargeant

Muziek
Za. 10 feb
20:30
15
Theaterzaal

Als tiener trad Senja Sargeant op in verschillende clubs in Montreal. Op 26-jarige leeftijd tekende ze haar eerste grote platencontract met het country bandje, Ladies of the Canyon. De populariteit van dit vierkoppig vrouwelijk gezelschap nam snel een vlucht en werd gevolgd door diverse award nominaties bij Radio Music Canada en de Canadian Country Music..

Terug naar de agenda