Voorzieningen

In It Spektrum zijn genoeg voorzieningen voor jong en oud. Breng uw kinderen bij de kinderopvang, kom gezellig samen tijdens de ouderensoos of het jeugdhonk. Hieronder ziet u een overzicht van al onze voorzieningen.

Bekijk onze voorzieningen

Mini-bieb

Onze mini-bieb. Hier kunnen beginnende en gevorderde boekenwurmen hun hart ophalen. Iedere werkdag geopend van 𝟏𝟓:𝟎𝟎 𝐭𝐨𝐭 𝟏𝟖:𝟎𝟎 uur geopend. Plof neer in één van onze lekkere fateuils of neem je nieuwste ruilwinst mee naar huis.

Volksdansgroep

Volksdansgroep “De Wisselpas” bestaat uit ongeveer 30 leden onder leiding van Evelien Meijboom. De groep danst internationale dansen en treedt op in verpleeg- en verzorgingstehuizen. Iedereen is van harte welkom, leeftijd is niet belangrijk. Gezelligheid, samenzijn en bewegen op muziek is erg belangrijk. De volksdansgroep danst op donderdagochtend van 9.30 tot 11.00 uur in de..

Zwembad

​​Spetter zwemopleidingen biedt in Burdaard een lesprogramma en een recreatief programma aan. U treft het zwembad aan op de eerste verdieping van It Spektrum. U heeft een prachtig uitzicht over de sportvelden en de landerijen tot aan de zeedijk. Kijk voor meer informatie op de website.

Bezoek website

Gymzaal

Onze prachtige gymzaal wordt vrij intensief gebruikt. Wilt u sportief gebruik maken van de zaal? Vraag dan naar de mogelijkheden via info@itspektrum.nl

Fitness

n It Spektrum is ook een fitnessruimte. U kunt onder begeleiding van een gediplomeerde sportdocent een kennismakingsronde doen of personal coaching aanvragen van Marga Wijnia. Voor slechts € 15,- per maand mag u onbeperkt fitnessen. Voor personal coaching betaalt u eenmalig € 5,-. Belangstellenden wordt verzocht een mailtje te sturen naar info@itspektrum.nl, onder vermelding van:..

Gymnastiek

De Sweltsjes is de sportvereniging van Burdaard met een breed scala aan activiteiten, voor jong en oud, man en vrouw. Van peuter- en kleutergym tot 55+ gym, van jazzdance tot aerobics. De vereniging maakt gebruik van de sportzaal in It Spektrum. Kijk voor meer informatie op de website van de sportvereniging.

Bezoek website

Korfbal

Korfbalvereniging NQL uit Burdaard/Rinsumageast maakt onder andere gebruik van de sportvelden aan de achterzijde van It Spektrum en ook van de sportzaal die in het gebouw aanwezig is. Ook wordt er gekorfbald op het veld in Rinsumageast en de sporthallen te Damwâld en Ferwert. NQL heeft teams in alle leeftijdscategorieën in de jeugd en daarnaast..

Bezoek website

Voetbal

Aan de achterzijde van It Spektrum ligt het nieuwe sportcomplex “De Swellen”. Hier bevinden zich de sportvelden, de kleedkamers en de nieuwe sportkantine “It Swellenêst”. FC Birdaard heeft per 12 januari 2013 hier zijn nieuwe onderkomen. Kijk voor meer informatie op de website van FC Birdaard.

Bezoek website

Tennisbanen

Bent u bezoeker of recreant in Burdaard? Dan kunt u tennissen op de twee “Smash court” banen. Dit zijn zogenaamde all weather banen. Dit betekent dat u zowel in de zomer als in de winter kunt spelen. U kunt bij de receptie van It Spektrum een baan huren voor € 10,- per uur. De banen..

Bezoek website

Inloopmiddag senioren

Op donderdagmiddag van 14.00 tot 16.00 uur van begin oktober tot eind april is er een inloopmiddag voor senioren waar spelletjes worden gespeeld, een bloemstukje wordt gemaakt of gewoon gezellig wordt bijgepraat. Het seizoen wordt afgesloten met een uitstapje. 

Bekijk ook ons theater en andere zalen